Pasang Cuckoo di Kedai atau Office

PASANG CUCKOO DI KEDAI ATAU OFFICE

Bolehkah Syarikat, Office, Kedai, Sekolah atau Premis Perniagaan mohon untuk pasang Cuckoo? Jawapannya BOLEH. Tetapi permohonan untuk premis perniagaan mempunyai prosedur yang berbeza dengan permohonan untuk individu.

Permohonan untuk premis perniagaan memerlukan beberapa dokumen sokongan untuk dihantar kepada pihak Cuckoo. Kami akan kongsikan cara dan prosedur yang betul untuk syarikat, office atau kedai yang ingin memohon pemasangan Produk Cuckoo di premis mereka.

Sebelum kami detailkan prosedur untuk permohonan, berikut dikongsikan model Produk Cuckoo yang boleh dipasang di Syarikat, Office, Kedai, atau lain-lain Premis Perniagaan.

Jika ingin membaca lebih lanjut Kelebihan Penapis Air Cuckoo boleh KLIK SINI

CARA PASANG CUCKOO DI KEDAI ATAU OFFICE

PENAPIS AIR CUCKOO

Jika Syarikat atau Office anda berminat untuk memohon pemasangan bagi Penapis Air Cuckoo, berikut merupakan Model Penapis Air Cuckoo yang boleh dipilih.

3 Model Penapis Air Cuckoo di bawah adalah Model yang paling sesuai untuk dipasang di premis perniagaan kerana saiz tangki yang besar dan boleh tampung keperluan air minum untuk seluruh pekerja.

Model yang paling laris dalam kalangan syarikat, Office atau premis perniagaan ialah Model Queen Stand. Boleh lihat kapasiti, kelebihan dan harga untuk Queen Stand di bawah.

PENAPIS UDARA CUCKOO

Jika syarikat, office atau kedai anda berminat untuk memasang Penapis Udara, berikut merupakan Model Penapis Udara Cuckoo yang boleh dipilih:

Cuckoo Kedai

CARA PEMBAYARAN

Untuk permohonan bagi syarikat, office atau premis-premis perniagaan, terdapat 3 Cara Pembayaran yang boleh dilakukan iaitu:

  1. CREDIT CARD/DEBIT CARD – Menggunakan credit card/debit card owner syarikat. Jika beli secara Rental, penolakan akan dilakukan setiap 1hb awal bulan.
  2. DIRECT DEBIT – Penolakan duit akan dilakukan menggunakan nombor akaun bank. Tidak perlu maklumat kad bank.
  3. REGULAR – Biasanya kebanyakan syarikat akan menggunakan kaedah ini. Penolakan akan dibuat menggunakan akaun syarikat yang didaftarkan.

DOKUMEN DIPERLUKAN

Setiap jenis syarikat dan cara pembayaran memerlukan dokumen yang berbeza. Anda boleh rujuk gambar dibawah jenis syarikat anda dan sediakan dokumen selengkapnya. 

pasang cuckoo

PROSES UNTUK MEMOHON

Berikut merupakan flow proses untuk memohon Produk Cuckoo bagi Syarikat, kedai atau premis-premis perniagaan:

1. Pihak syarikat perlu memilih terlebih dahulu Produk Cuckoo yang ingin dipasang samada Penapis Air Cuckoo atau Penapis Udara Cuckoo.

2. Hubungi Authorised Reseller Cuckoo dan mohon Quotation untuk Produk Cuckoo yang ingin dipasang. Hubungi Agent Cuckoo Berdaftar bagi kawasan Pahang dengan KLIK SINI

3. Berikan maklumat berikut:

  • Nama Syarikat
  • Alamat Syarikat
  • No Telefon PIC
  • Email
  • Model Produk Cuckoo
  • Bilangan Unit Yang Ingin Dipasang

4. Sediakan dokumen lengkap (Rujuk gambar diatas mengikut jenis syarikat).

5. Sales Agent Cuckoo akan menghantar permohonan kepada pihak Cuckoo.

6. Pihak Cuckoo akan membuat pengesahan.

7. Jika lulus, pihak Cuckoo akan hubungi PIC syarikat dan menetapkan masa pemasangan Produk Cuckoo yang dipesan.

Demikian prosedur diperlukan untuk memohon Produk Cuckoo bagi syarikat, office, kedai atau premis perniagaan. Jika ada sebarang pertanyaan dan berminat untuk memohon pemasangan Produk Cuckoo di syarikat anda, KLIK DI SINI

PASANG CUCKOO

Share this:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!