Beli Cuckoo Menang Tesla

beli cuckoo menang tesla

Cuckoo Malaysia mengumumkan peraduan “Beli Cuckoo Menang Tesla” kepada pelanggan yang membeli produk Cuckoo bermula Oktober .

Ia berlangsung bermula 1 Oktober 2023 hingga 31 Disember 2023. Ianya dijangka menyuntik keterujaan dengan jumlah hadiah bernilai RM3 juta ditawarkan, meningkat daripada RM2 juta sebelum ini.

Peraduan “Beli Cuckoo Menang Tesla” itu juga menyaksikan hadiah menarik baharu yang ditawarkan. 90 hadiah wang tunai sebanyak RM1,500 (naik daripada RM1,000 sebelum ini dan ditawarkan secara eksklusif untuk pelanggan sedia ada saja).

Lebih mengujakan tiga unit Tesla Model 3, tiga unit Proton Saga, dan tiga unit Pangsapuri Servis Exsim D’Terra boleh dimenangi. Cabutan hadiah diadakan setiap bulan dan bukan setiap dua minggu seperti sebelum ini.

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Cuckoo International, KC Hoe berkata, sambutan ulang tahun ini mewakili visi syarikat serta menyerlahkan semangat iBeyond Standards untuk memenuhi harapan tinggi rakyat Malaysia.

Peraduan ‘Beli CUCKOO Menang TESLA’

“Peraduan ini menjadi lebih besar, dan pada hari ini, kami terus memperkenalkan produk berinovasi yang mewakili usaha kami untuk #SAMASAMA memberi inspirasi kepada orang ramai untuk menjalani kehidupan lebih sihat dan lebih bahagia.

“Ini menjadikan sambutan ulang tahun kesembilan sangat bermakna dengan mesej untuk memperkasakan lebih ramai menjadi lebih sihat,” katanya dalam kenyataan.

Dalam pada itu, menurutnya dalam usaha untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia untuk menerapkan kesejahteraan dengan lebih baik ke dalam kediaman mereka.

Cuckoo HQ turut  memperkenalkan dua produk baharu supaya rakyat Malaysia dapat menjalani kehidupan yang lebih sihat. Produk inovasi itu ialah Penapis Air Cuckoo Grande, model tangki pertama dengan air 100°C yang direka khas untuk rakyat Malaysia.

“Penapis air ini bukan saja berkapasiti padat dengan pelbagai fungsi tetapi mempunyai reka bentuk minimalis agar sesuai dengan kediaman. Ia mampu mensterilkan paip dengan air pada suhu 100°C dan menyingkirkan 99.9 peratus bakteria,” katanya.

Selain itu, ia turut memperkenalkan Penapis Udara Cuckoo U Model yang lengkap dengan penyerapan 360°, dan liputan yang tiada tandingan sehingga 1,161 kaki persegi, sesuai untuk penggunaan komersial.

Penapis udara ini juga dilengkapi dengan Penapis Ultra-Deo HEPA+, membolehkan ia menapis sehingga 99.99 peratus bakteria dan virus di udara, dan juga disalut dengan Tembaga Sulfida yang memberikan penapis udara ciri antivirus, antibakteria dan antikulat.

Jadi tunggu apa lagi? Hubungi ejen Cuckoo Pahang Berdaftar dan dapatkan barangan CUCKOO. Anda layak sertai peraduan Beli Cuckoo Menang Tesla seterusnya berpeluang memenangi hadiah istimewa ini!

Share this:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!